Ο ΙΑΤΡΟΣ

moisiadisendo.gr

Μωυσιαδης Παναγιωτης DDS MSc
Οδοντιατρος Ενδοδοντολογος

Ο Παναγιώτης Μωυσιάδης γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη το 1969 και αποφοίτησε από την Οδοντιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης το 1993 (ΣΣΑΣ). Το 2004 ολοκλήρωσε με επιτυχία το μεταπτυχιακό πρόγραμμα του K.U. Leuven στο Βέλγιο και απέκτησε τον τίτλο του Master of science in Endodontics.

Ως Αξιωματικός των Ενόπλων δυνάμεων υπηρέτησε σε Στρατιωτικά Νοσοκομεία στην Ελλάδα και την Κύπρο. Διετέλεσε Διευθυντής του τμήματος Ενδοδοντίας του Στρατιωτικού Οδοντιατρείου Αθηνών του 401 ΓΣΝΑ επί 12 χρόνια και Διευθυντής του Στρατιωτικού Οδοντιατρείου Αθηνών.

Έχει δημοσιεύσεις σε ξένα και ελληνικά επιστημονικά περιοδικά. Έχει δώσει διαλέξεις σε Διεθνή και Ελληνικά συνέδρια σε θέματα που αφορούν την Ενδοδοντία καθώς και πρακτικά σεμινάρια για την χρήση των νέων συσκευών και υλικών στην Ενδοδοντία. Έχει συμμετάσχει σε εκπαιδευτικές δραστηριότητες στα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα Ενδοδοντίας της Οδοντιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Είναι μέλος της Ελληνικής Ενδοδοντικής Εταιρείας από το 2005, Certified member of European Society of Endodontology, ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου Ελλήνων Ενδοδοντολόγων και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στην Αθήνα με αποκλειστική άσκηση της Ενδοδοντίας.